SENESTE NYT

Seneste nyheder og opdateringerFolketinget
Folketinget
Med dokumentationen som grundlag gentages Rigsrevisionens henstilling om, at Folketinget især forbyder højesteretsdommeres bijobberi

Dokumentation for omfattende fusk og svindel i forbindelse med dommeres bijobberi sent til Folketinget

Danske dommere bijobber som aldrig før, men har hidtil argumenteret imod et politisk indgreb ved at kræve, at der bliver fremlagt eksempler på sager, hvor det omfattende bijobberi har resulteret i dårlig kvalitet eller fusk/svindel ved domstolene. Med en dokumentation bygget på over 50 konkrete afgørelser er der nu fremlagt eksempler.

Læs mere ...
 
Højesteretsdommer Lene Pagter Kristensen
Højesteretsdommer Lene Pagter Kristensen
Klagenævnet for domænenavnes formand. Fuskede og svindlede til fordel for bijobsleverandører. Dækkede over foreningen DIFO's bedrageri mod passende betaling.

Klagenævnet for domænenavne afsløret i fusk og vildledning

Højesteretsdommer Lene Pagter Kristensen og landsdommer Kaspar Linkis blev taget på fersk gerning, mens de fuskede til fordel for deres bijobsleverandører, foreningen DIFO og DK Hostmaster A/S.

Læs mere ...
 
Torben Melchior, fhv. højesteretspræsident
Torben Melchior, fhv. højesteretspræsident
Taget på fersk gerning i svindel ved Højesteret. Misbrugte højesteretsmagten til at fastholde svigagtige afgørelser. Ledede Højesteret som et middelalderligt logesystem.

Højesteretsdommerne Torben Melchior, Hugo Wendler Pedersen, Per Sørensen, Asbjørn Jensen og Vibeke Rønne

Afsløret i omfattende organiseret svindel og magtmisbrug ved domstolene. Blev taget på fersk gerning i svindel ved Højesteret, men misbrugte højesteretsdommermagten til at dække sig ind og fastholde svigagtige afgørelser. Forvandlede Højesteret og domstolene til et middelalderligt logesystem, med ulovlige vennetjenester, svindel, korruption og magtmisbrug.

Læs mere ...
 
Michael B. Elmer, fhv. vicepræsident, SHR
Michael B. Elmer, fhv. vicepræsident, SHR
Taget på fersk gerning i fusk, svindel, løgne og omgåelse af fakta - hans specialiteter. Skaffede sig ekstraindtægter i ledtog med andre svindlere tilknyttet voldgiftsnetværket.

Michael B. Elmer, fhv. vicepræsident ved Sø- og Handelsretten, fhv. formand for Irak- og Afghanistankommissionen, voldgiftsdommer

Afsløret i omfattende organiseret svindel ved domstolene til fordel for bijobsleverandører. Én af Danmarks største dommersvindlere, med speciale i fusk, manipulation, løgne og omgåelse af sandhed og fakta. En ivrig fortaler for dommernes ret til bijobberi og vennetjenester, som har talrige svigagtige afgørelser på samvittigheden.

Læs mere ...
 
Mette Christensen, vicepræsident ved SHR, forligsmand
Mette Christensen, vicepræsident ved SHR, forligsmand
Fuskede og svindlede til fordel for foreningen DIFO og satte gang i en kæde af svigagtige afgørelser.

Mette Christensen, vicepræsident ved Sø- og Handelsretten, forligsmand, voldgiftsdommer

Afsløret i fusk og svindel og ulovlige vennetjenester ved domstolene. Fuskede og svindlede til fordel for vennerne og satte gang i en kæde af svigagtige afgørelser.

Læs mere ...
|<<  1 2 3 4 5 6  >>| 

Folkedomstolen.org er sponsoreret af bl.a. www.dansk.net.