Kontakt os

Print Version
Du er altid velkommen til at kontakte os.

Vi hører gerne fra dig, hvad enten det drejer sig om en kommentar til en sag, et debatindlæg eller en indberetning om formodet magtmisbrug, korruption eller svindel inden for det offentlige.

For at vi kan tage stilling til din henvendelse og yde den bedste service til dig, er det vigtigt, at der ikke opstår misforståelser i vores kommunikation. Derfor foretrækker vi skriftlige henvendelser.

Du kan kontakte os på e-mail: info@Folkedomstolen.org
Folkedomstolen.org
v/Sales Marketing ApS
Bernhard Bangs Alle 39
DK-2000 Frederiksberg
CVR: 29 31 52 99

Bemærk: Hvis du ønsker at få offentliggjort et debatindlæg på Folkedomstolen.org, så skal dit navn og adresse oplyses, da Folkedomstolen.org ikke bringer anonyme indlæg. Det samme gælder indberetninger om formodet svindel inden for det offentlige.

Husk, at der kan være tale om injurie, hvis man fremsætter beskyldninger, som man ikke er i stand til at føre sandhedsbevis for. Du skal kunne bevise rigtigheden af det, du sender til os.

Vi gør desuden opmærksom på, at vi på ingen måde forpligter os til ukritisk at viderebringe modtagne indlæg og dokumenter.

Presse
Journalister, der ønsker kommentarer fra Folkedomstolen.org kan kontakte os på e-mail info@Folkedomstolen.org og eventuelt efter aftale på telefon (+45) 3311 3121.
Vi tager ikke imod anonyme opkald.

Tak for din interesse.Opfordring: Er du en af dem, der er blevet afsløret? Har du været med til at træffe en uheldig afgørelse? Vi opfordrer dig til at komme frem, og redegøre for din andel af sagen. Vi opfordrer dig til at bevise din uskyld. Enten er du retskaffen og hæderværdig eller så er du ikke. Vi kan ikke have en person som dommer eller embedsmand, når personen hverken er ærlig eller redelig. Det er i retssamfundets interesser, at sandheden kommer frem i lyset. Vi betragter din tavshed som en anerkendelse af dit ansvar.

Folkedomstolen.org er sponsoreret af bl.a. www.dansk.net.